المقادير
كيلو بطاطس مقطعه حلقات دائرية
5حبات طماطم مقطعة حلقات
3 حبات فلفل اخضر رومي حلقات
3 حبات بصل حلقات دائرية
علبة صلصلة طماطم
شوربة
القليل من الزيت
الطريقة
في صينية احط شوية الزيت
ارص جزء من البصل في الصينية
ثم فوقه جزء من الفلفل
ثم جزء من الطماطم وكلهم فوق بعض
ثم جزء من البطاطس
وهكذا بصل وفلفل وطماطم وبطاطس
لحد ماالكمية تخلص منك المهم في اخر طبقة تنتهي بالطماطم وليس البطاطس
بالنسبة بقي للصلصة انا بحطها في طبق غويط مع الشوربة والتوابل اللي بتحبيها وقلبي فيها كويس لحد ماتبقي سايبة خالص
فارشها عليى الصينية بالتساوي
واسيبهم علي البوتاجاز تستوي كويس بس تكون متغطية كويس
انا مش بدخلها الفرن خالص عشان ماتنشفش لاننا بنحب الصوص بتاعها بيبقي رووووووووووووووووووووووووووعة وطعمه لذيذ قووووووووووووووووووووي والف هنا
منقوووووووووووووول